YEME & İÇME

“Dağdan esen kekik kokusunun lezzetlendirdiği tatlar...”

Siz misafirlerimizi karşılarken duyduğumuz heyecan her gün aynı, ancak kalbimizi en hızlı çarptıran uğurlarken duyduğumuz “oteliniz çok güzel ve yemekleriniz bir harikaydı” cümlesi. Bizde bağımlılık yapmış olan bu cümleyi her duyduğumuzda mutfağımıza olan aşkımız bir o kadar perçinleniyor, tazelik, doğallık ve lezzet üçlemesinin en şık atmosferini bulacağınız restoranımızdaki ürünlerin %80’i kendi üretimimiz.

Şirince’de yer alan çiftliğimizde zeytin, zeytinyağı, sebze bostanımız, meyve ağaçlarımız, üzüm bağımız, keçilerimiz, ineklerimiz ve en önemlisi onlara yaşam veren mis gibi tertemiz bir doğal toprağımız var.

Kahvaltımızı bölgede Efes kadar ünlendiren tatlarımızın en başında ev yapımı reçellerimiz geliyor; incir, çilek, ayva, vişne, kiraz, elma, şeftali, kayısı, erik, gül, portakal, kivi, karadut…

Ege’nin en güzel çam balı, kaymak, yöre peynirleri, köy yumurtası, bahçemizin zeytinleri, kuru meyveler, taze mevsim meyveleri, yoğurt ve yine mevsime göre değişen sürpriz tatlar ile Güllü Konak kahvaltısı gün boyu servis edilebilmektedir.

A La Carte menümüzün vazgeçilmez tatları mevsimlere göre farklı yorumları ile; kuzu, köy tavuğu, güveçler, zeytinyağlı günlük sebzeler, yöre otları ve geleneksel Türk mutfağı hamurları; gözleme, mantı, ev yapımı erişte ve daha nice lezzetlerden oluşmaktadır. Mutfağımızın kapıları siz misafirlerimize açıktır, arzu ederseniz birlikte pişirebiliriz.

“Dağ manzaralı kapalı restoranımızda 30, Konak bahçesindeki terasımızda ise 60 kişi kapasite ile hizmet verebilmekteyiz, özel davet, düğün, parti vb etkinlikleriniz için profesyonel ekibimizi genişletebilmekte, her türlü teknik ve lojistik ekipman ihtiyacınız için servis verebilmekteyiz.”